Fysiske rammer

Alle boliger er minimum 1-værelses med eget badeværelse. Der er TV på alle stuer.

I klostertoften er boligerne fordelt på 2 etager med hver deres tværfaglige team. I hvert team, er der fælles køkken og dagligstue, hvor alle borgere så vidt muligt mødes til alle måltider, samt andre små aktiviteter.

I stueplan er er er stort fælles indendørs Atrium, hvor der holdes større arrangementer speciel i forbindelse med højtider og når der arrangeres gudstjeneste.

I Kolstertoften, er der mulighed for lidt træning ved terapeuter, men ofte hjælpes beboerne over i Klosterhaven hvor der forefindes træningssal indrette til træning.

I Klosterhaven er boligerne ligeledes som minimum 1-værelses og med eget bad. Her er boligerne fordelt i tre områder med hver sit tværfaglige team.

 Gang 66  8 stuer
 Gang 68-70  13 stuer
 1 sal  15 stuer

 

I Klosterhaven er ligeledes køkken og dagligstuer i forbindelse med hvert område, hvor alle måltider så vidt muligt indtages. I Klosterhaven er der et stort fælles indendørs atrium, hvor der er café. Her kan borgere fra de omkringliggende plejeboliger komme ind og købe deres middagsmad.

Flere frivillige benytter huset til eksempelvis banko, sang og musik, kortspil osv. Det vil lejlighedsvis være muligt at deltage i de frivilliges aktiviteter.

I Klosterhaven er der en træningssal, som benyttes af vores terapeuter fra begge afdelinger.

Sidst opdateret: 16.11.2018